Gaia, training, life in Stockholm.

Försök på ansikte

Publicerad 2012-06-30 20:01:15 i Allmänt,

 
Kvällens försök att göra ett hundansikte.. bilden ser lite bättre ut i verkligenheten, svårt att fota bra vinkel men de är ju ändå inte snyggt, men nånstanns måste man ju börja!
 
 
/ Pennan mitt i handen

Pysseldag

Publicerad 2012-06-30 17:40:28 i Allmänt,

Imorse knallade jag till Forum och handlade massa pysselgrejer på Panduro. Blev nästan 500 kr men då har man ju kvar grejer sen också.
Jag har kolpennor + papper hemma men de hjälps ju inte så jag fick köpa nytt!
Jag är alltid så rastlös och upp i varv men det här gör mig lugn, jag kan sitta och skissa på en teckning i flera timmar, bra grejer!
 
 
 
Ska bli en tavla åt Gabriel tänkte jag!
 
Nu ska jag fortsätta! Tjiingeling..
 
/ Johanna

30 Juni 2012

Publicerad 2012-06-30 08:44:51 i Allmänt,

Det är ju typ deprimerande att det är sista juni och inte närheten av den där sommarvärmen som ska råda nu.
Meen 9 Juli händer det, för då får jag semester!
Men jag blir så rastlös nu när jag är sjuk och inte orkar göra speciellt mycket, då hade det iallafall kunnat vara bra väder så man kan sitta ute och få färg.
Igår var jag tillbaka på jobbet iallafall, kändes riktigt bra. Jag har världens bästa arbetskamrater, alltid bra stämning och de är roligt varje gång man ska dit!
Jag har faktiskt inga planer för i helgen. Sa att jag kunde jobba om det behövs. Min partyprinsessa är i Luleå så
de blir lugnt, jag behöver nog det för att komma iform också.
 
Har bokat så att Amanda kommer hit 25-29 Juli, de ska bli sååå kul. Längtar ihjäl mig! Då ska vi på grönan, åka ut med nån mysig båt, gå på stan, sitta vid vattnet och snacka skit o äta glass. De ska bli så mysigt ! <3
 
 
Nu ska jag läsa min "Måbra" tidining som jag köpt, dricka thé och undra över varför jag vaknade innan kl 11 idag? Men de är skönt, lite pensiomorrn haha.
Jag har lite lust att åka på Ikea och byta ut överkast och lite grejer i mitt rum, men frågan är vart närmaste är och hur man tar sig dit utan bil? får kolla upp.
 
Jag köpte hårklämmor för någon dag sen och har börjat ha håret på lite olika sätt nu, de är kul att testa lite nytt istället för den där klassiska hårnålen jag alltid har. Är föriövrigt nöjd med min hårkvalité nu. Tänk vad det kan göra susen från blondt till brunt, som ett nytt hår haha.
Glänsande istället för en torr risboll.
 
 
/ Johanna
 

26 Juni 2012

Publicerad 2012-06-26 10:14:05 i Allmänt,

Igår fick jag gå hem från jobbet för att jag fick så sjukt ont i skallen.
Idag vaknadejag med rinnande näsa, hosta och dunkadunka i skallen., Ringde just chefen och sa att jag blir hemma, skulle jobbat 12-20. Han är så himla schysst, han fråga om ja hade Alvedon hemma eller om ja behövde de. Alltid lika snäll!
Jag gillar inte att vara hemma för sjukdom, känns mesigt. Hade de inte varit för febern så hade ja gått.
Bokade tvätt 16-19 idag, kan lika passa på att göra bort de när ja ändå kommer dö av tristess idag.
Jag ska nog passa på att betala räkningar idag också.
 
Om 13 dagar får jag semester, U N D E R B A R T!  Ifall vädret blir bättre.
Prick en månad till min/mina? systrar kommer och hälsar på, ska bli såå kul. <3 Saknar.
Ibland kan jag få en saknad efter var och en där hemma.
Jag vill se hur stor Gabbe ser ut och hur han utvecklas, kunna ge mamma eller pappa en kram eller umgås med komisar där hemma. Jag ska åka hem ensväng i sommar är jag nog säker på.
 
 
Jag är så nöjd med mitt bruna hår. Jag kan gå flera dagar utan att tvätta och de är glansigt o fräscht, de ljusa tvättade jag varje dag och de var ändå som tovigt.
Ne brunt is the shit! Men blondt är jätte fint men jag orkar inte sköta de.
 
/ Johanna

Oplanerad midsommar

Publicerad 2012-06-23 11:29:21 i Allmänt,

Igår var jag ute i solen hela dagen, sjukt bra väder! Handlade, tog en promenad oså.
Sen på kvällen stekte jag hamburgare inne och åt (äger ingen grill). Sen kom Nathalie hit oså var vi här ett tag.
Sen åkte vi till henne, eller först sprang vi omkring i stan och letade groggvirke, inte de lättaste på en midsommar när allt (till och med i Sthlm) är stängt.
Fick tag på två stora sprite flaskor och chips iaf, sen for vi vidare till Sumpan där hon blandade massa goda drinkar åt oss, lyssnade på gammal fjortismusik (Nostalgi!).
Vid halv 12 drog vi till en fest mitt i stan där bla. en från gymnasiet som ja gått med var + massa andra Lulefolk , de var skoj! Men vi kom när dom var lite på sluttappen, alla var så packade haha.
Sen for jag hem vid 2 och somnade direkt.
 
Nu vaknade jag upp med nååsåsjuk huvudvärk. Käkade upp två friscobröd som fanns kvar och la mig isängen igen. Tror ja ska sova nån timma till, vädret är ändå inte nå bra.
 
 
Oreo drinkar med kexet, glass och sprit mmm
 
 
/ Johanna

Brunt ska de va

Publicerad 2012-06-21 23:04:56 i Allmänt,

 
 
Jag blev så sjukt less på allt olika skiftningar och att håret jämt var slitet när man vaknade, nee brun is tha shit! Nu ska jag inte tjorva mer. Om jag är påväg, så påminn mig att ja är snyggare i brun!
 
Idag har jag cyklat först till Hellasgården ( ett område typ som Ormberget fast mycket större, med badplats o allt ).
Det är så roligt hur man tänkte om Stockholm innan man flyttade, typ betong, sämre träningsmöjligheter osv. Men Luleå, släng er i väggen! Här finns såå mkt fina träningsslingor som inte finns hemma. Jag har cyklat sammanlagt 4 timmar idag. Cyklade ut till Ingarö där familjen har stuga, sjukt fint ställe. Jag vill verkligen ha ett sånt smultronställe i framtiden!
Vi grillade hampisar och drack vin till de, sen cyklade jag hem på kvällen.
De var så sjukt jobbig väg dit, upp och ner backar hela vägen i slutet!
 
Nu är jag hemma, käkar glass med banan och ska sova snart.
Jag var på NK igår och köpte "NeuveauBrow" 995kr (dyrt!) men de ska tydligen vara sjukt bra. En kompis har testat det fast för ögonfransarna. De gör så att håret börjar växa jätte mkt och med mina fjun till ögonbryn så är de värt att testa. Nathalie har fått sjukt långa ögonfransar så levande bevis att de fungerar.
 
Trevlig midsommar på er!
 
 
 
/ Johanna

19 juni 2012

Publicerad 2012-06-19 21:54:08 i Allmänt,

Vart kommer min slöhet ifrån ? säg de nån!
Idag har jag jobbat 11-20. Klev upp så jag precis han till jobbet , har ätit på donken och nu är de här mitt kvällsfika..



haha vad händer? Jag har fått en annan livsstil helt enkelt, ooopps..

Imorgon ska jag gå och köpa ett medel på NK så att ögonbrynen och ögonfransarna växer som tusan, Nathalie tipsade. Trode att hon hade lösfransar X1000 men de var hennes egna, såå otroligt fint! De är sjukt dyrt men värt de.
Idag skrev Annika att vi får en kille som ska bo med oss i några veckor nu. Han ska ha ett rum där uppe. Dom har haft han som inneboende över sommrar förrut också, nån yrkesofficier, måste vara genom Peder.
Nu är jag ledig 4 dagar, (igen!), ja jobbar typ aldrig haha.
Imorgon blir de gymmet med Marika, vi ska provträna gratis på SATS.


/ Johanna

18 Juni 2012

Publicerad 2012-06-18 22:10:28 i Allmänt,

Jag måste bara skriva lite tankar..

Ibland är det bara inse att man växer ifrån vissa personer, man utvecklas och tar olika vägar, sen en vacker dag kanske man mötts igen, vem vet.
Jag vet inte om jag kan säga att jag förändrats sen jag flyttat hit, mer att jag kan vara den person jag verkligen är tillsammans med fler personer.
Jag vill vara framåt, öppen och kunna prata om allt med dom jag lär känna. Hemma hade jag några sånna och dom är guld värda.
Här är alla personer riktigt framåt och det är super kul att lära känna nya personer hela tiden. Folk man lär känna här känns som att jag känt i flera år från första gången vi pratar, tex. nya personer på jobbet, superkul!


Jag är glad att jag tog steget att för snart 3 månader sen dra iväg helt själv till en stoor stad utan att veta vad som egentligen väntade.
Utan att veta hur jag skulle trivas på jobbet, utan att känna en kotte men tänk så bra det gått!
Endel säger att det kan ta upp till 1 år innan man känner sig bekväm i tillvaron men jag är redan nöjd med mitt liv hära.
De är ett betydligt mer hektiskt liv här, absolut. De händer saker hela tiden, man är iprincip bara hem och sover men det är så jag alltid velat ha det. Fullt upp!
Visst är livet i Luleå bra men de är på tok för stillsamt och ohändelserikt för mig, iallafall i det stadiet jag befinner mig i nu, om några år kanske jag är tillbaka men nu är Jag ung och vill leva loppan!





Puss / Johanna




3 dagars..

Publicerad 2012-06-17 21:56:36 i Allmänt,

3 dagars festande och jag är sjukt död!
The Soap bar blev stammis stället i helgen med Nathalie :) På fredag var de verkligen Allin, fy vad packad vi blev , visste typ inte va ja hette haha.. Tappade min mobil längst ner i toan på krogen så ja fick fiska upp den, först funkade inte kameran men nu är den helt okej, pussst vilken tur. Den måste blivit vattenskadad iaf!
Vi har träffat massa med roliga folk, dansat hela natten lång och avslutat med donken käk. Kom hem vid halv 5 båda dagarna!







Nu ska ja äta kladdkaka och glass,
Kort jobbvecka, mån-onsda:) wihooo!


/ Johanna

12 Juni 2012

Publicerad 2012-06-12 11:20:13 i Allmänt,

Åh de går inte att orka träna! Ställde väckarn på 7 idag men jag var ju medvetslös.. Tog en promenad till stan nyss för att köpa linser och sen bussen hem. Funderar på att ta nya ta till semestern i Juli och köra på då!
Ska hoppa i duschen och sen jobb 12-20. Sen är ja beordrad av Camilla att komma hem för hon har med sig en dejt och vill att ja är hemma för vissa saker haha..
Skulle egentligen på studentmottagning på Ekerö men ja får nog inte sluta kl 4.

Ne nu ska jag sätta fart.. Min hörlurar till mobilen pajjade just, dom går alltid sönder så det bara hörs ljud i ena och idag gick båda sönder, inte okej! måste ha nya idag.

De är 12 juni och de är inte ens bra väder, vad händer?!?!? vart är sommaren? jag vill utomlands..


/ Johanna


10 JUNI 2012

Publicerad 2012-06-10 19:05:22 i Allmänt,

Hänt sen sist..

* Gymmat med Marika och bestämt att jag ska köpa kort på F&S inne i stan.
* Besökt mammas moster på Kungsholmen, ätit thaibuffe och pratat med henne & fått erbjudande att låna deras lägenhet när dom är i sitt sommarhus om jag vill! Så där ska jag och Amanda bo.
* Träffat nya personer
* Druckit drinkar hela natten med besök från Lule + folk från Sthlm :)
* Kollat fotbolls EM och suktat efter Cristiano Ronaldo (sjukt snygg) haha
* Min lossassyrra har fyllt år, Bästa Amanda har tagit studenten, Mamma har fyllt år & allt detta MISSADE JAG! :(
* Stora tankar på att färga håret brunt igen

+ mkt mer som jag inte minns just nu, trallallala!

Nu sitter jag och dricker cola och kollar runt lite på jobb, bloggar m.m! Solen skiner men jag är för slö för att göra nått, blir en tiiidig kväll.

I veckan är de jobb, försöka komma igång och träna, fara och fika hos Marikas föräldrar för att hennes bror tar studenten, Hanna kommer på Onsdag :)! Fullt upp.. Hoppas på soft väder.




/ Johanna

Min vän

Publicerad 2012-06-01 07:57:40 i Allmänt,




Satt och kollade igenom gamla bilder på datorn och kom fram till att jag och Emma tagit sjuukt mycket kort på oss själva haha.
Blir glad när jag ser alla kort!
Du är en vän som man verkligen kan skratta och gråta med, berätta allt för och du lyssnar & du kan berätta för mig och jag lyssnar. Jag skulle inte tveka att säga en enda sak åt dig.
De betyder otroligt mycket! Jag har inte många sånna men du är en av dom.
Vi har nog aldrig tråkigt när vi gör nått.
Även om vi inte pratar varje dag nu så är jag säker på att du är en sån vän som det är som att vi sågs igår varje gång vi kommer prata. En del tror att man är sur för att man inte pratat på någon dag, vecka men du är nog inte en sån om jag känner dig rätt!
Tur att du började jobba hos oss så att man lärde känna dig.

Du är en riktig vän & sånna ska man vara rädd om för dom växer inte på träd :) <3



1 Juni 2012

Publicerad 2012-06-01 07:30:28 i Allmänt,

Jahaa nu har det gått ett tag igen. Känner varken tid eller ork att blogga nu. Sitter knappt vid datorn nånting. Nu har jag tvättstugan så jag passade på mellan maskinerna.
Jag hade en liten down period förra helgen då jag kände mig väldigt ensam för att alla jag kände typ var borta , upptagen oså. Men den gick snabbt över på Måndag då det var full rulle igen.

Promenerade in till stan och träffade Marika igår. Vi skulle testa på Sats vid Östermalmstorg men hon hade lite kort om tid så vi gick en promenad och såg friluftsaktiga ut i våra Haglöfs ryggor mitt i stan, letade en klocka i studentpresent åt hennes bror, lunchade på ett mysigt ställe och sen promenerade jag hem. Tar ca 1,5 timma att gå till stan så jag fick en rejäl promenad den dagen.
På kvällen hämtade Chrille upp mig oså for vi på lite affärer. Jag köpte studentpresent åt Andreá (familjens barn) oså köpte C en dammsugare på MediaM. Drack en god smoothie på Naked juice bar också.

På kvällen tog jag en promenad med Sune, hjälpte här hemma inför studenten idag, fixa tårtor oså.

Idag är det skitväder ute, synd om studenterna som går ut idag! Regn och rusk. Jag ska följa på hennes kl 12 och sen ska jag och Chrille på stan för jag ska SPEND MONEY! Har en liten lista på saker jag vill ha..

*Vit BH
*Långklänning
*Fransväska
*Höga jeansshorts i jeansfärg
*Sugen på jeansjacka också


Lite nytt som jag har hunnit köpa mig..





Väskan har Isabelle gjort åt mig när jag var i Lule, skit snygg!




Ha de bra!!

/ Johanna

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela